Päivi Auvinen

Tervetuloa  savonlinnalaisen Olga Marian sivuille ja tutustumaan minuun, yritykseeni ja tarjoamiini palveluihin.

Työurani aikana olen tehnyt monenlaista myynnin ja markkinoinnin tehtävissä sekä yrityshallinnon parissa monella eri tasolla. Toimitusjohtajan tehtäviä vieraan palveluksessa olen hoitanut yli kaksikymmentä vuotta ja yrittäjyydestäkin on omaa kokemusta jo yli kymmeneltä vuodelta. Organisaation kehittämisen, suunnittelun ja strategiatyön tunnen eniten omaksi alakseni.

Sisustaminen ja sisustussuunnittelu

on toinen ala, jota olen intohimoisesti nuoresta tytöstä saakka harrastanut. Pitkän sapattiloman jälkeen päätin tehdä harrastuksesta myös ammatin. Suoritin sisustusalan tutkinnon ja siihen liittyvän työharjoittelun arkkitehtitoimistossa Saksassa.

Oman yritykseni kautta olen saanut palvella ihania asiakkaita suunnitellen koteja, vapaa-ajanasuntoja,  liiketiloja ja muita julkisia kohteita. Ihan yhtä mielelläni teen suunnitelmia niin uusiin, rakenteilla oleviin, kuin remonttia vaativiin vanhoihin kohteisiin. Innostun aina työn alla olevasta projektista.

Sisustussuunnittelijana kuuntelen tarkasti asiakkaan toiveita ja koitan aina löytää asiakkaalleni parhaan mahdollisen ratkaisun kulloinkin käytettävissä olevan budjetin rajoissa.

 

Tarjoan sekä liiketoiminnan eri osa-alueiden että sisustusalan osaamistani asiakkaitteni käyttöön. Yritykseni toimii pääasiassa Savonlinnan seudulla ja Itä-Suomessa, mutta helposti liikun muuallekin. Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaamisesta.

Voit myös laittaa minulle viestiä tästä Ota yhteyttä linkin kautta.

Tervetuloa palveltavakseni!
Päivi Auvinen

Yrittäjä, sisustussuunnittelija SIat, yrityshallinnon ammattilainen YJEAT