OM Design

“Kodin tulisi olla paikka, jossa jokainen perheenjäsen voi rentoitua, viihtyä ja saada energiaa seuraavan päivän haasteisiin. Hyvin suunniteltu koti – pieni tai  iso – on viihtyisä, toimiva, turvallinen ja kaunis. Koti on myös omistajansa näköinen. Viihtyisä ja mukava koti vähentää stressiä ja siten myös edistää asukkaittensa terveyttä. Ota yhteyttä, niin tehdään teille viihtyisä koti.”  Päivi Auvinen

 

Rakennatko uutta vai onko suunnitelmissasi uudistaa vanhaa? Olga Maria Design parantaa tilojen toimivuutta, viihtyisyyttä ja estetiikkaa tuottamalla sisustus- ja kalustesuunnittelun palveluita yksityis- ja yritysasiakkaille.

Olga Maria Design tarjoaa suunnittelupalvelua kaiken kokoisten- pienten tai suurten – asuntojen, vapaa-ajanasuntojen, toimitilojen, myymälöiden, veneiden ja messuosastojen suunnitteluun ja sisustamiseen.

Ilmaisella arviointikäynnillä asiakkaan luona käydään yhdessä läpi kohteen sisustussuunnittelun laajuus, mihin muutosta toivotaan, mitä halutaan säästää, millaista tunnelmaa haetaan, tarpeet ja toiveet, sekä käytettävissä oleva budjetti.  Arviointikäynnin jälkeen asiakas saa tarjouksen. Vasta hyväksytyn tarjouksen jälkeen aloitamme suunnittelutyön.

 

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnitteluun kuuluu monta osa-aluetta. Asiakkaan tarpeen mukaan suunnitteluprojektiin voi siten kuulua kaikki tai vain jokin suunnittelun eri osa-alueista.

Tilasuunnittelu

  • huonetilojen mitoituksen ja toimintojen suunnittelu, esimerkiksi keittiön suunnittelu

Pintamateriaali- ja värisuunnittelu

  • kohteeseen ja budjettiin sopivien pintamateriaalien ja värien valinta

Kalustesuunnittelu

  • eteinen, keittiö, kodinhoito- ja kosteat tilat ja niiden kiintokalustesuunnittelu
  • irtokalusteiden sijoittelu tilaan, uusien kalusteiden valinta, vanhojen kalusteiden uudistaminen ja hyödyntäminen osana kokonaisuutta

Valaistussuunnittelu

  • tarkoituksenmukaisten valaisinten valinta ja sijoittelu tilaan, valaistuksen muunneltavuuden huomioiminen

Tekstiilisuunnittelu

  • verhot, matot, vuodetekstiilit sekä muut kodin tekstiilit

Sisustuskonsultointi

Tunnin tai kahden mittainen sisustuskonsultointipalvelu, joko asiakkaan luona tai jossain muualla esim. verhokaupassa, rautakaupassa, huonekaluliikkeessä. Katso sisustuskonsultoinnin tarjous tältä sivulta.

Autamme tarvittaessa myös materiaalien, kuten tapettien, maalien, tekstiilien ja kalusteiden hankinnoissa ja tilausten koordinoinnissa.

Haluatko heti pistää toimeksi? Ota yhteyttä tämän linkin kautta ja tilaa ilmainen arviointikäynti!